PayPal en Venmo zijn ingesteld om zich te verdiepen in de cryptocurrency-industrie?

PayPal en Venmo zijn ingesteld om zich te verdiepen in de cryptocurrency-industrie?

admin

23. Juni 2020

Als men de bronnen van Coindesk moet geloven, zijn twee prominente namen in de online betalingsindustrie Paypal en Venmo van plan om het kopen en verkopen van cryptocurrency’s aan te bieden aan hun 305 miljoen gebruikers.

Fintech-gigant Paypal en zijn mobiele betaaldienst Venmo zijn klaar om zich te verdiepen in de enorme en complexe wereld van de cryptocurrency-industrie, en dat is een stukje nieuws dat zeker de krantenkoppen zal halen.

Hoewel niet officieel bevestigd, is het gerucht op zich misschien wel het grootste en meest cruciale pro-crypto-nieuws om de financiële dienstenmarkt in de recente geschiedenis te raken en het zal Bitcoin Lifestyle waarschijnlijk het broodnodige duwtje in de rug geven om voorbij het psychologisch belangrijke cijfer van $10.000 te gaan.

PayPal en Venmo: Het volgende grote duwtje voor de adoptie van Bitcoin?

Volgens Coindesk zullen PayPal en Venmo de komende drie weken werken aan het aanbieden van diensten voor het kopen en verkopen van cryptocurrency op hun platformen. En ook al dient PayPal nu al als alternatief voor het opnemen van geld van toonaangevende cryptocurrency beurzen zoals Coinbase en Bitstamp, het zal de eerste keer zijn dat het zijn platform voor cryptocurrency transacties direct opent.

Gezien het feit dat PayPal en Venmo het nieuws nog niet bevestigen, is het nog steeds onduidelijk hoeveel en welke de fintech-gigant alle cryptocurrency’s zal ondersteunen. Een andere Coindesk bron geeft ook aan dat het gerucht wel drie maanden kan duren voordat het daadwerkelijk vorm krijgt en bevestigd wordt.

PayPal huurt blokketen- en crypto-experts in

Ondertussen, in ander gerelateerd nieuws dat misschien wijst in de richting van PayPal en Venmo intenties om cryptocurrency diensten aan te bieden, is PayPal ook in het midden van het inhuren van crypto en blockchain experts. De eerste joblijst geeft aan dat het betalingsbedrijf op zoek is naar Technical Lead – Crypto Engineer, die tegemoet komt aan de wereldwijde crypto behoeften met time-to-time innovaties en productstrategieën.

De andere joblijst is voor een blockchain research engineer die verantwoordelijk zal zijn voor de integratie van deze opkomende technologie om PayPal en Venmo betalingsdiensten op te schalen.

Deze laatste job listings, samen met de informatie van inside bronnen, dwingen ons te geloven dat PayPal en Venmo eindelijk in deze ruimte aan het graven zijn en de kloof tussen traditionele financiën en crypto aan het overbruggen zijn. Als het wel werkelijkheid wordt, dan zal het waarschijnlijk de meest substantiële mainstream push zijn die Bitcoin ooit heeft gekregen.